Ünnepi hangulat járta át az iskola dísztermét

2023.12.22. 10:06

Garaysok varázsolták el tanáraikat és az iskola egykori dolgozóit

Az ünnepi hangulat varázsa járta át mindenki szívét, akik részt vettek december 21-én a Garay János Gimnázium diákjainak karácsonyi koncertjén. A gimnazista diákok különleges karácsonyi fellépésekkel adtak hálát tanáraiknak és iskolatársaiknak, valamint az iskola egykori dolgozóinak.

Farkas Eszter

Fotó: Makovics Kornél

A terem megtelt a diákok jókedvével és izgatott várakozásával, miközben az ünnepi dekorációk és a meghitt fények csillogása melegséget és vidámságot sugárzott. A hangszerek felhangzása a gimnázium dísztermében nosztalgikus pillanatokat hozott felszínre az egykori dolgozókban.

– Mivel egyszerre nem férnénk el a díszteremben, ezért két etapban adják elő a diákok produkcióikat – tájékoztatta lapunkat Huszárik Imre megbízott igazgató. Meghívott egykori munkatársaink közül huszan jeleztek vissza, hogy itt lesznek az eseményen. A diákjaink együtt és önálló fellépések keretében is elkápráztatták a közönséget.

A rendezvényen többek közt részt vett Heilmann Józsefné, az iskola korábbi igazgatója és Mikó Sándorné, Marika néni is. Marika néni egykori diákjaival osztotta meg személyes emlékeit az iskola folyósóin nosztalgiázva. A tanárok arcán a büszkeség és a meghatódottság mosolya jelent meg, a diákok emlékezetes gesztusáért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában