Felajánlás

2023.12.21. 12:07

Ismét adakoztak a kormányhivatali dolgozók

Ismét karácsonyi felajánlásokkal segíthet rászorulókat a Szekszárdi Szent Erzsébet Caritas Alapítvány a Tolna Vármegyei Kormányhivatal dolgozóinak köszönhetően - derült ki a kormányhivatal Facebook profilján megosztott posztból.

Bencze Péter

Az összegyűjtött ajándékokat helyi segítő szervezetek juttatják el hamarosan a rászoruló családoknak.

Forrás: Facebook

Ezúttal a járási hivatalok munkatársai által összeállított adományok célba juttatására került sor. December elején a szekszárdi kollektíva tagjai már átadtak egy nagy adag csomagot a karitatív szervezet képviselőinek. 

A kormányhivatal megalakulása, azaz 2011 óta hagyomány, hogy ilyenkor karácsony táján adományokat gyűjtenek. Egyébként sok megyei karitatív szervezettel vannak kapcsolatban egész évben, akiket felvilágosítással, tevékenységi körükbe tartozó jogi segítségnyújtással is szolgálnak.

Mint a közösségi platformon fogalmaztak: a kezdeményezésre "a társadalmi felelősségvállalás, a keresztény humanizmus és a történelmi hagyományok jegyében" kerül sor minden esztendőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában