Ünnep

2023.12.24. 18:32

Karácsonyfák érkeztek a vármegye mentőállomásaira

Tolna vármegye mind a kilenc mentőállomására (Szekszárd, Bátaszék, Bonyhád, Dombóvár, Dunaföldvár, Hőgyész, Paks, Simontornya, Tamási) is érkeztek karácsonyfák az Agrárminisztérium felajánlásának köszönhetően – erről a szaktárca vezetője posztolt Facebookon.

Bencze Péter

Illusztráció: MW

Nagy István azt írta: „Fenyőfákkal köszöntük meg az Országos Mentőszolgálat bajtársainak egész éves munkáját. Az állami erdészeti társaságok közreműködésével 256 mentőállomásra jutnak el az örökzöldek karácsonyig." Vagyis az ország valamennyi ilyen létesítménye kapott karácsonyfát. 

„Erdészeti, meg amolyan agrárminiszteri nyelven szeretnék kifejezni az ország köszönetét a mentők egész éves munkájáért" – fogalmazott a miniszter a bejegyzéshez csatolt videóban. A mozgóképes anyagban Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója pedig arról beszélt: "Talán a Covid alatt éreztük ennyire a társadalmi megbecsülést, és azt, hogy a tenyerükön hordoz minket a bajtársaimmal a lakosság."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában