Közösségben megélni az adventi időszakot

2023.12.18. 11:34

Karácsonyi ünnepséggel köszöntötték a szépkorúakat

A hagyományos karácsonyi ünnepségen közel 300 idős embert köszöntött dr. Bozsolik Róbert polgármester.

Mauthner Ilona

Forrás: Bátaszék Most Facebook oldala

Bátaszék lakosainak egyhatod része 70 éven felüli, akiknek hálával tartozunk. Hálával, mert kijárták előttünk az utat, akik mutatták az irányt, és akiknek élettapasztalatára tamászkodhatunk – mondta a polgármester. 

A település vezetői és a Bátaszéki Gondozási Központ igyekeznek minden évben, ily módon is megköszönni nekik a munkájukat, támogató jelenlétüket Bátaszék hétköznapjaiban. A város igyekszik minden évben, így karácsony közeledtével egy olyan találkozási lehetőséget adni a szépkorúaknak, ahol közösségben is meg tudják élni az adventi időszakot.

Az ünnepséget most egy koncert nyitotta meg, Balássy Betty és Varga Feri énekesek előadásában, majd a város polgármesterének ünnepi szavait követve egy karácsonyi vers és egy karácsonyi dalcsokor zárta a Bátaszéki Napsugár Nyugdíjas Egylet tagjainak a jóvoltából. A kis ajándéktárgy és vacsora mellett jó hangulatú és meghitt baráti beszélgetésekre volt lehetősége azoknak, akik eljöttek a Kalász János Városi Sportcsarnokba december 15-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában