Óév búcsúztató

2023.12.30. 11:57

Malac lesz a szilveszteri futóverseny fődíja

Idén is sportosan búcsúztatják az óévet Bonyhádon: a városi sportpályáról rajtol a „malackergető” szilveszteri futóverseny mezőnye.

Vizin Balázs

Beküldött fotó.

Délelőtt 09:30-ra várja a szervező Bonyhád Város Önkormányzata, az Atlétikai Club Bonyhád és a Bonyhádi Sportcentrum a résztvevőket, akikre egy rövid regisztrációt követően közös bemelegítés vár. Érdemes regisztrálni, ugyanis a program zárásaként tombolasorsolás lesz – a fődíj stílusosan – egy szilveszteri malac. Ezúttal is két táv közül választhatnak a sportolók: a gyermekek és az örökifjak számára egy kör lesz a táv a sportpályán.

Míg az edzettebbeknek 2024 métert kínálnak a szervezők. Ennek útvonala a következő: sportpálya, rendezvénytér, Perczel utca, sportcsarnok, Perczel-kúria, Perczel utca, városháza és a befutó itt is a sportpályán lesz. – A jó hangulat mellett virslivel, teával, forralt borral és sok szeretettel várunk minden érdeklődőt december 31-én – összegezte Filóné Ferencz Ibolya polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában