Karácsonyi műsor

2023.12.24. 11:14

Meggyújtották Decsen a negyedik adventi gyertyát is

Idén is teltházas rendezvény volt Decsen a Falukarácsony, amit december 20-án tartották meg a a hagyományoknak megfelelően a Faluházban.

Farkas Eszter

A nyitóműsor a Mikulás sapkája című darab volt, amit a második osztályos tanulók adtak elő. Fotó: Farkas Eszter

Az ünnepségen először egy bemutató keretében nézhette vissza a közönség az idei év legfontosabb kulturális eseményeit, majd a polgármester köszöntőjét követően meggyújtotta az adventi koszorú negyedik gyertyáját is. 

– A rendezvényt a Bíborvég Általános Iskola műsora, illetve Auth Csilla koncertje színesítették - tájékoztatta lapunkat Heberling Tibor polgármester. A karácsony alkalmából Decs Nagyközség Önkormányzata négy iskolás tanulónak egy-egy laptopot ajándékozott. A tanulók kiválasztásában az iskola tantestülete segédkezett.

– A nyitóműsor a Mikulás sapkája című darab volt, amit a második osztályos tanulók adtak elő - válaszolta kérdésünkre Bernád Enikő, felkészítő tanár. A gyerekek már az őszi szünet óta készültek és először az iskola adventi műsora keretében mutatták be a produkciót. Nagyon örülünk, hogy ilyen jól sikerült az előadás, amit a kicsik is igazán élveztek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában