Változik a helyi buszközlekedés

2023.12.20. 10:47

Ünnepi tömegközlekedési menetrend lép életbe

Az iskolai, téli szünet időtartamára változik a helyi buszközlekedés menetrendje – számolt be a paksi közlekedési társaság.

Gazsó Rita

Változik a helyi buszközlekedés menetrendje az iskolai, téli szünet időtartamára.

Fotó: Molnár Gyula

A téli szünet előtti utolsó tanítási nap december 21-e csütörtök, a szünet utáni első tanítási nap pedig január 8-a hétfő lesz. A szünet ideje alatt a menetrendben "i" forgalmi korlátozó jellel jelölt járatok, amely járat iskolai előadási napokon közlekednek és a "‡" jelzésű járatok, amelyek tanítási időszakban minden nap járnak, nem közlekednek. 

Ezen felül szenteste és szilveszter napján a korábbi évekből ismert és megszokott ünnepi menetrend lesz érvényben: december 24-én az ünnepre való tekintettel 18 óra után nem indít járatot a Paksi Közlekedési Kft. A 18 óra előtt induló járatok a végállomásig közlekednek.

December 31-én az ünnepre való tekintettel 20 órát követően nem indulnak járatok, a 20 óra előtt elindított járművek a végállomásig közlekednek. Az ünnepi menetrendváltozás az újév első napját nem érinti, a járatok január 1-én a menetrendben meghirdetett módon, az 5 órási üzemkezdettől közlekednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában