Már csak emlék az Arany János utcai gödör

2024.01.15. 09:37

Betömik a hetek óta tátongó gödröt Szekszárdon

Hétfőn reggel nekiláttak a szakemberek betömni azt a gödröt, ami hetek óta tátongott a vármegyeszékhelyen az Arany János és a Wesselényi utca találkozásánál.

Bencze Péter

Hétfőn szakemberek kezdtek dolgozni a hetek óta tátongó gödörnél. Forrás: Facebook

Amint azt korábban megírtuk, hosszú ideig forgalomterelő táblák jelezték, hogy a kétsávos útnak az egyik fele azon a szakaszon le van zárva. Emiatt sokan bosszankodtak is, mivel reggelente és délután gyakran alakult ott ki kocsisor. Ráadásul a közelben található egy üzletház is, ahova sokan járnak, így egyre gyakoribbak voltak a dugók arrafelé.

A problémával a közösségi oldalon is többen foglalkoztak már. Volt, aki azt írta: nagyjából egy hónapja látta először a gödröt a területen. Múlt héten a ivóvíz-szolgáltatásért felelős E.R.Ö.V. Zrt. vezérigazgatója azt közölte portálunkkal, hogy a problémát csőtörés okozta, a munkatársai pedig napokon belül helyreállítják az érintett szakaszt és visszatemetik a gödröt, majd helyreállítják az útburkolatot.

Ez a munka most, a hét első napján el is kezdődött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában