Újévi baba

2024.01.02. 17:54

Csóka Levente lett az év első Tolna vármegyei újszülöttje

Kajdacsi az év első Tolna vármegyei újszülöttje. Csóka Levente 2024. január 2-án délelőtt jött a világra a szekszárdi Tolna Vármegyei Balassa János Kórházban.

Révészné Hanol Erzsébet

Csóka Levente lett az év első Tolna vármegyei újszülöttje (beküldött kép)

Megszületett 2024 első Tolna vármegyei babája. Csóka Levente 2024. január 2-án, 10 óra 49 perckor született, 3260 grammos súllyal és 54 centiméter hosszúsággal a Tolna Vármegyei Balassa János Kórházban, Szekszárdon.

Édesanyja, Csókáné Szuprics Alexa elmondta, férjével bíztak benne, hogy kisfiuk lehet az év első újszülöttje, aki nagyon igyekezett, hogy vármegyénkben ne előzze meg senki. A kiírt időpontnál néhány nappal korábban, és viszonylag gyorsan jött a világra.

Csóka Levente, az első újévi baba Tolna vármegyében 2024-ben (beküldött kép)

A fiatal anyuka hozzátette, hogy az előzetes elképzeléseinél jobban alakult a szülése. Első gyermeke nehezen, hosszú vajúdás után született meg, Leventével azonban nagyon könnyű dolga volt. Hajnali négykor kezdődtek a fájásai, kilencre mentek be a kórházba, ahol az adatfelvételt követően rögtön a szülőszobra vitték, és háromnegyed tizenegykor már a kezében tarthatta gyermekét.

A kisfiút egy tizenöt hónapos lánytestvér várja haza a család kajdacsi otthonába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában