Elhunyt

2024.01.06. 18:30

Egykori jegyzőjét gyászolja Kaposszekcső

Elhunyt dr. Keszler Gábor, Kaposszekcső egykori jegyzője. Családtagjai mellett a falu is gyászolja.

Révészné Hanol Erzsébet
Dr. Keszler Gábor nyugdíjba vonulása után is tevékenyen dolgozott Kaposszekcsőért Fotó: Facebook

Egykori jegyzőjét gyászolja Kaposszekcső. Dr. Keszler Gábor január 2-án, élete 85. évében hunyt el. Mágocson született 1938. március 29-én. Első munkahelye 1956-tól a település községi tanácsánál volt. Pécsett, a Nagy Lajos Gimnáziumban érettségizett, jogi diplomát 1972-ben szerzett, majd a Sásdi Járási Hivatalban dolgozott különböző vezető beosztásokban.

A járás megszűnte után Dombóváron vállalt munkát, ahol először a Városi Földhivatal vezetője, majd a Városi Tanács titkára lett. 1963-ban költözött Kaposszekcsőre, ekkor kötött házasságot. 1990-től volt a település körjegyzője, 1998-ban onnét vonult nyugdíjba, ezután még két évig dolgozott tevékenyen a faluért.

Felesége, fia, három unokája mellett gyászolja teljes családja, rokonsága, illetve Kaposszekcső Község Önkormányzata. „Kaposszekcső köszöni a munkáját, nyugodjék békében, Gábor bácsi!” – írta Facebook-bejegyzésében Badáczy-Csiba Zsuzsanna, a település polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában