A feldíszített fa nem nyerő

2024.01.09. 13:04

Ekkor szállítják el a karácsonyfákat Szekszárdon

Egy körrel már végeztek a szakemberek hétfőn, a következő szállításra január 22-én kerül sor. Az Alisca Terra Kft. munkatársai azt kérik, senki ne tegyen ki az utcákra feldíszített növényeket.

Bencze Péter

Illusztráció: MW archívum

Hétfőn, január 8-án megkezdték a szakemberek a kukák mellé kihelyezett tavalyi karácsonyfák elszállítását Szekszádon. A következő begyűjtésre január 22-én, szintén egy hétfői napon kerül majd sor – tudtuk meg a munkával megbízott Alisca Terra Kft. üzemeltetési vezetőjétől. Kapfinger Bence portálunknak arról számolt be, hogy a fák elszállítására kizárólag két napon keresztül kerül sor, ezért a cég munkatársai azt kérik a helyiektől, hogy reggel hatig helyezzék ki a karácsonyfákat.  

A szakember arra is felhívta a figyelmet, fontos, hogy senki ne tegyen ki olyan fát az utcákra, amin még csúcs- vagy más díszek, szaloncukor, világítás, vagy éppen talp található. Akinek pedig nagyobb karácsonyfája volt, lehetőleg fűrészelje annak ketté a törzsét, ezzel is megkönnyítve a munkások dolgát.  A begyűjtött fákat egyébként komposztálják majd az Alisca Terra Kft. szekszárdi telephelyén. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában