Nehéz gazdasági évre számítanak

2024.01.19. 11:58

Elfogadták a város rendezési tervének és építési szabályzatának módosítását

Rendkívüli képviselő-testületi ülést tartottak Bátaszéken, amelyen elfogadták a város rendezési tervének és építési szabályzatának módosítását, ezzel lehetőséget teremtve többek között egy kereskedelmi központ létesítésének is.

Mauthner Ilona
Forrás: Facebook

Javában zajlik a város idei évi költségvetésének tervezése, összeállítása. Dr. Bozsolik Róbert polgármester szerint igen nehéz gazdasági év elé néznek. Ennek ellenére elsődleges szempont az önkormányzatnál és ahhoz tartozó intézményeknél dolgozók jövedelmének, az intézmények működési feltételeinek biztosítása, az egyéb ellátások, támogatások legalább az elmúlt évi mértéken tartása, a megindított beruházásokhoz szükséges források előteremtése.

Ennek érdekében már egyeztettek a környékbeli polgármesterekkel, intézményvezetőkkel. Eddig is megoldottuk, ezután is meg fogjuk oldani az előttünk álló feladatokat. De ehhez javaslatokra, együtt gondolkodásra, kompromisszumokra lesz szükség, mondta a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában