Közlemény

2024.01.30. 13:38

Fidesz–KDNP: adják vissza a Bajai Halfőző Fesztivált a bajaiaknak!

A bajai Fidesz–KDNP-frakció közösségi oldalán tette közzé álláspontját a halfőző fesztivál idei változtatásaival kapcsolatban. Egyebek mellett azzal kapcsolatban fogalmazták meg kérdéseiket, hogy hogyan történhetett meg az, hogy az önkormányzati cég úgy adta át a következő két évre a teljes körű szervezés jogát, hogy nem egyeztettek előzetesen olyan alapvető kérdésekről, hogy 26 év után fizetőssé válik a fesztivál – írja a baon.hu.

Teol.hu

Rácz Péter, a Fidesz-KDNP képviselője is hozzá szólt a képviselő-testületi ülés témájához

Fotó: Márton Anna

A közleményben így fogalmaznak: „Hideg zuhanyként érte a bajaiakat az idei év első heteiben az a tény, hogy a városvezetés által kiszervezett halfőző fesztivál szervezői jelentős változtatásokat terveznek bevezetni az idei évtől a rendezvény kapcsán: fizetőssé tennék a fesztiválra történő belépést, szigorítanák a biztonsági előírásokat.”

A közösségi oldalakon nagy felzúdulást keltett a hír, így a szervezők nagyjából 10 perc elteltével eltávolították a bejegyzést. Nyirati Klára is reagált a közösségi oldalon a negatív hangokra: „…a szervezőkkel még csak most kezdődnek a tárgyalások és pontosítások a feltételeket illetően. Lezárásokról, belépőkről még szó sem esett. Ezért korai még farkast kiáltani, előre aggódni a júliusi nagy rendezvény miatt!” – írta.

A cikk itt folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában