Lelki süteményrecept

2024.01.07. 11:02

Ovisok ajándékozták meg a polgármestert

Ozora polgármestere, Sümegi Gábor egy teafiltert, egy teamécsest és egy minicsokoládét kapott az ozorai óvodásoktól karácsonyi ajándéknak. Az ovisok karácsonyi süteményrecepttel is meglepték Ozora első emberét.

Brunner Mónika

Sümegi Gábort, Ozora első emberét megajándékozták az ovisok

Forrás: Facebook

Sümegi Gábor még a múlt év végén tette közzé, hogy nagyon szép karácsonyi ajándékot kapott az óvodásoktól. 

„Kaptam egy nagyon szép karácsonyi ajándékot az óvodásoktól. Nagyon szépen köszönöm nektek! Azt gondolom, hogy az egyik legjobb recept is benne van, ezért ezzel kívánok én is mindenkinek nagyon boldog karácsonyt!" – írta Sümegi Gábor a Facebook oldalán szenteste napján.

Forrás: Facebook 

Fényképet is mutatott az ovisok meglepetéséről, amelyen egy minicsokoládé, egy teamécses, egy filter tea és egy karácsonyi lelki süteményrecept látható, amely arról szól, hogyan kell egy kilogramm szeretettel és egy liter bátorsággal sütit sütni.

Az ajándékon az ovisok jókívánsága is szerepel: „Áldott, békés karácsonyt, és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk. Ozorai Csupa Csoda Óvoda"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában