Teol.hu podcast

2024.01.22. 16:00

Tizenkét milliárd forintnyi fejlesztés történt Pakson a legutóbbi ciklusban – PODCAST

Néhány hete zárult az előző esztendő, de mostanra egy önkormányzati ciklus végéhez is érünk. Így év elején tehát nem csupán az utóbbi évre tekintünk vissza podcast műsorunk vendégével, Szabó Péterrel. Paks polgármesterével az eltelt időszak legfontosabb történéseiről és persze a jövőbeni terveikről is beszélgettünk.

Gazsó Rita

Szabó Péter, Paks polgármestere

Forrás: Molnár Gyula

A műsorban szó esik az utóbbi évek nehézségeiről és örömeiről és azokról az eredményekről, amelyre polgármesterként különösen büszke. Természetesen szóba kerültek a legfontosabb beruházások, az ezekkel kiérdemelt díjak és az infrastruktuális korszerűsítések is. A polgármesterrel készült beszélgetésben természetesen Paks2 is terítékre került, amelyről Szabó Péter úgy fogalmazott: a város számára nincs alternatívája az erőműbővítésnek.

Az atomváros polgármestere az új, 40 milliárd forintos városfejlesztési tervcsomag részleteiről is megosztott információkat. Ennek része egyebek mellett a Csengey Dénes Kulturális Központ megújítása, bővítése, a helyi szabadidőközpont megépítése, illetve a gyógyászati központ harmadik ütemének megvalósítása is.

A következő évekre szóló tervek mellett Szabó Péter szólt az idei fejlesztési elképzelésekről, amelyek középpontjában a családokat érintő korszerűsítések állnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában