Az élet sok területén helytállnak

2024.02.11. 08:45

A Dienes csillagait látták vendégül

A Dienes csillagait vendégelte meg Prischetzkyné Márkus Emőke igazgató csütörtökön reggel.

Teol.hu

A Dienes iskolában hetven gyermek vehetett részt a fogadáson (Beküldött fotó)

Azaz azt a hetven dienes iskolást köszöntötte, akik az elmúlt időszakban szabadidejükben végeztek plusz munkát: versenyeztek, felléptek valahol az intézményt képviselve, vagy a közösségért vállaltak feladatot. Ez utóbbi jelenthette például azt, hogy iskolai ünnepség előkészítésében segédkeztek, vagy a Dienes kertjében szorgoskodtak. 

Az igazgató elmondta, a diákönkormányzattal közösen jutottak arra, érdemes diákjaiknak a korábbiaknál  is többször jelezni, látják, hogy az élet sok területén helytállnak. Az alsósok és felsősök az első félévben szorgosan gyűjtötték a szaktanári, az osztályfőnöki és igazgatói dicséreteket. Ez utóbbiból három kellett ahhoz, hogy a pénteki fogadáson részt vehessenek, vagy a többi pozitív jelzésből gyűjtöttek többet a gyerekek. 

Prischetzkyné Márkus Emőkétől megtudtuk, a csütörtöki összejövetelnek lesz folytatása, hiszen szeretnék tanulóikat megerősíteni abban, hogy a társakért, az iskoláért végzett plusz nagyon is dicséretes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában