Területrendezés

2024.02.22. 11:19

A parkolási lehetőségeket bővítik a Perczel kertnél

Szerdán elkezdődött Bonyhádon a Perczel kert 7-12. közötti ingatlanokat érintő terület felületének rendezése.

Vizin Balázs

Elkezdődött Bonyhádon a Perczel kert 7-12. közötti ingatlanokat érintő terület felületének rendezése

Fotó: Vizin B.

A kivitelezést végző KÉSZ Közúti Építő és Szolgáltató Kft. nagy erőkkel vonult fel a munkaterületre. – Mindkét, újonnan kialakítandó parkoló 400 négyzetméter – nyilatkozta a helyszínen Kőműves Krisztián. A kivitelező cég vezetője hozzátette, a belső oldali parkolóba komplett alépítmény is készül, míg a másiknál úgynevezett profilozás történik, majd arra kerül a fedőkő.

 

– A zúzalékolt parkolóval tulajdonképpen egy felületrendezés valósul meg, ezzel is megőrizzük a terület parkos jellegét. Mindkét parkoló fehér mészkő fedést kap az önkormányzat által finanszírozott fejlesztés során – világított rá Kőműves Krisztián, aki arról is beszámolt, hogy szerződés szerint március 8-ig kell átadják a beruházást, de terveik szerint - és ha az időjárás is lehetővé teszi - előbb befejezik a munkálatokat.

 

A helyszínen volt Köllő Roland is. A körzet önkormányzati képviselője személyesen tájékozódott a beruházás megkezdéséről, és válaszolt a lakosok kérdéseire.

 

Fotók: Vizin Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában