Tisztújító ülés

2024.02.19. 14:10

Akadémiai Bizottsági elnök lett Prof. Dr. Szécsi Gábor

A Magyar Tudományos Akadémia Kommunikáció- és Médiatudományi Osztályközi Állandó Bizottságának február 16-i tisztújító ülésén a Bizottság elnökévé választották Prof. Dr. Szécsi Gábort, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának dékánját.

Teol.hu

Prof. Dr. Szécsi Gábort, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának dékánja (beküldött fotó)

Prof. Dr. Szécsi Gábort, a PTE KPVK dékánját választották a Magyar Tudományos Akadémia Kommunikáció- és Médiatudományi Osztályközi Állandó Bizottság elnökévé a Bizottság február 16-i tisztújító ülésén. A PTE professzora Prof. Dr. Nyíri Kristóf akadémikust váltja az elnöki pozícióban. 

A Bizottság sokrétű tudományos feladatot lát el: amellett, hogy állást foglal a kommunikáció- és médiatudomány körébe tartozó tudományos, tudománypolitikai, tudományszervezési kérdésekben, és figyelemmel kíséri, értékeli és segíti az illetékességi körébe tartozó területeken folyó tudományos tevékenységet.

Emellett tudományos rendezvényeket szervez, és a nemzetközi tudományos kapcsolatok ápolása keretében segíti a hazai és nemzetközi tudományos szervezetek magyar nemzeti bizottságainak munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában