Szakmai nap

2024.02.11. 16:30

Elismerésre méltó a nők tudományos tevékenysége

Filóné Ferencz Ibolya köszöntötte a „Nők Nehezített Pályán” programsorozat indítói, a PTE TTK NNP csapata, valamint a Völgységi Múzeum szervezésében megvalósuló szakmai nap résztvevőit szombaton a Perczel-kúriában.

Vizin Balázs

Szakmai napot tartottak a Perczel-kúriában (a szerző fotója)

Bonyhád polgármestere a Nők a Tudományban elnevezésű programon úgy fogalmazott: ez a rendezvény is azt hivatott erősíteni, hogy a nők is megállják a helyüket a tudományos-kutatói pályán. Sőt, számos országos, valamint nemzetközi eredményekkel, sikerekkel büszkélkedhetnek hazánk elismert női kutatói, amely valamennyiünk számára büszkeséget jelent.

A szerző fotója

Elismerően szólt a nívós programról, amelyhez második alkalommal csatlakozott a Völgységi Múzeum, és ugyancsak örömére szolgált, hogy az idei szakmai nap helyszíne a megújult Perczel-kúria lehetett. További sok sikert és eredményes munkát kívánt a dr. Balázsi Katalin elnök vezetésével működő Nők a Tudományban Egyesület valamennyi tagjának.

A szerző fotója

Filóné Ferencz Ibolya és dr. Farkas István Gergő múzeumigazgató köszöntőjét követően Jenák Ildikó, J. Stefán Klára és Regényi Lilla, a Nők a Tudományban – Nők nehezített pályán csapata nevében üdvözölte a szép számmal megjelent közönséget és természetesen az előadókat. Dr. Balázsi Katalin, prof. dr. Borsos Ágnes, dr. Maros Kitti, Héra-Tóth Andrea, dr. Máté Andrea, Papp Eszter, Masinka Kitti és Papp Tamara előadása színesítette a szakmai nap kínálatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában