Jótékonyság

2024.02.04. 15:18

Félmilliót hozott az álarcosbál a gyermekkórháznak

Közel kétszázan vettek részt a Bodri birtok 2. Álarcos bálján, amelyet a Szekszárd határában, a Faluhely-dűlőben található birtokon rendeztek szombaton. A hölgyek álarcaira jellemzőek voltak a szemeket eltakaró, sejtelmes, csipkés darabok, a férfiak azonban már félelmetesebb maszkokat viseltek.

Brunner Mónika

Az idén megrendezett 2. Álarcos bálon közel kétszázan vettek részt

Fotó: Makovics Kornél

A Faluhely-dűlőben található Bodri birtokon rendezték meg a birtok 2. Álarcos bálját, amelyen közel kétszázan vettek részt február harmadikán. A hölgyek álarcaira jellemző volt a szemeket eltakaró, sejtelmes, csipkés darabok, a férfiak azonban már félelmetesebb maszkokat viseltek, például Hannibal Lecter nevű filmbeli sorozatgyilkos, vagy az Anonymus hacker csoportra jellemző maszkot öltötték magukra. Az álarcos bálon megjelentek közül voltak, akik a teljes arcukat kifestve érkeztek.

Fotó: Makovics Kornél

Félmillió forint a szekszárdi gyermekkórháznak 

Az álarcos bálon háromfogásos vacsorát szolgáltak fel, "füstös" marinált kacsamellet krumplis pogácsával, csirkemell supremet, sült körtével, édesburgonya tortán, rozmaring mártással, és "csupa csokis" tortát csoda málnaraguval pohárban. A menüt Breining Dénes séf és csapata készítette.

A rendezvény ideje alatt korlátlan italfogyasztást biztosítottak vacsorás és vacsora nélküli vendégeiknek. A zenét az Anytime Music, Gebhardt Csaba és csapata szolgáltatta. A tombolasorsolás értékes nyereményei között vacsora, autós élményvezetés szerepelt. Idén is a tombolajegyekből befolyt teljes összeget, majdnem félmillió forintot, a szekszárdi gyermekkórháznak ajánlották fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában