Igazi csapatmunka

2024.02.07. 16:41

Rászorulóknak főztek, megtelt a közös bogrács

Hét csapat bográcsában készült meleg étel a rászorulóknak múlt szombaton a Közös Bogrács elnevezésű jótékonysági akció keretében, amelynek ezúttal is Sárszentlőrinc adott otthont.

Gazsó Rita

Nagy szükség van az ilyen kezdeményezésekre

Fotó: Sátor Géza

Nagy szükség van az ilyen kezdeményezésekre
Fotó: Sátor Géza

Az Age of Hope Alapítvány együttműködve a település önkormányzatával most is egy tál tartalmas meleg ételt juttat el halmozottan hátrányos helyzetű családoknak. A jótékonysági akcióhoz csatlakozott a Sárszentlőrincen közétkezetést végző cég is.

Meleg étel, gyümölcs és kókuszgolyó

A szombati program eredményeként a több mint ezer adag ételen kívül csaknem 35 kilogramm gyümölcsöt és 3300 kókuszgolyót is házhoz vittek a környező települések Sárszentlőrinc, Uzd és Alsópél rászorulóinak. – Elég ínséges időket élünk, így szükség van az ilyen kezdeményezésekre, itt Sárszentlőrincen is több olyan család van, aki rászorul erre – mondta Sátor Géza, Sárszentlőrinc polgármestere a rendezvényen a TelePaksnak.

Nyáron többszáz gyermeket táboroztatnak

A Közös Bogrács akcióval még nem ért véget az Age of Hope Alapítvány alapítvány jótékonysági idei jótékonysági tevékenysége. Nyáron táborokat szerveznek hátrányos helyzetű gyermekek szabadidejének hasznos eltöltésére. Idén is többszáz gyermeket táboroztatnak, emellett 28 győri, szendrői  és soproni gyermekvédelmi intézetben élő, kiváló tanulmányi eredményű gyermeket visznek el egy olaszországi jutalom táborozásra – mondta el a rendezvényen Tóth Ákos, az Age of Hope Alapítvány szakmai vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában