Közgyűlés

2024.02.15. 19:30

Sportolók támogatásáról döntöttek

Ülésezett csütörtökön délután a szekszárdi közgyűlés Oktatás, Sport, és Ifjúsági Bizottsága. A tagok ezúttal arról döntettek, hogy idén kétszer három-három millió forinttal támogatják a Szekszárdi Kajak-Kenu SE-t – tudtuk meg Móra Viktóriától, a bizottság tagjától.

Bencze Péter

Ülésezett csütörtökön délután a szekszárdi közgyűlés Oktatás, Sport, és Ifjúsági Bizottsága

Forrás: MW

Emellett a találkozó során a bizottság éves munkatervét is elfogadták. Eszerint minden hónapban bőven lesz majd feladata a tagoknak. A tervek szerint ütemterv alapján hallgatják majd meg a városban működő sportegyesületek beszámolóit. 

A kiküldött napirendek között szerepelt egy fejlesztés terve is, ám ezt most mégsem tárgyalták meg a tagok. Az elképzelés szerint az önkormányzat pályázatot nyújt be az Egészséges Magyarország program egyik alapjához, annak érdekében, hogy ötven százalékos támogatási intenzitás mellett futókör épülhessen a település egyik részén. Erről a napirendről a hónap végén a közgyűlés dönt majd.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában