Teol.hu podcast

2024.03.19. 17:30

Először besúgták, később őt is átvilágították

Zajlik az élet Kindl Gábor, lemezlovas és producer körül. Nemrégiben még Harsányi Mária életműdíjas kosárlabdaedzőről szóló, frissen megjelent dokumentumfilmjéről kérdeztük. A közelmúltban pedig az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára adott hírt arról, hogy a szekszárdi DJ-ről 1984-ben ügynök jelentett.

Teol.hu

Zajlik az élet Kindl Gábor, lemezlovas és producer körül. Nemrégiben még Harsányi Mária életműdíjas kosárlabdaedzőről szóló, frissen megjelent dokumentumfilmjéről kérdeztük. A közelmúltban pedig az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára adott hírt arról, hogy a szekszárdi DJ-ről 1984-ben ügynök jelentett.  Akkoriban ennek semmi jelét nem tapasztalta, és utólag már nincsen oka aggodalomra. Azonban bántja a lelkét, hogy annak idején valaki hozzá közeli elárulta. Később, a Rendszerváltást követően őt is átvilágították, hogy dolgozott- e besúgóként.

Kindl Gábort is megfigyelték az „átkosban”. Fotó: TEOL

A „Most vagy soha!" című film kapcsán örömmel töltötte el, hogy Abaházi Csaba, és Rákay Philip mentorukként tekintenek rá a megjelenés előtti beszélgetésükben. 

Kitért arra is a Hír.FM szekszárdi magazinműsorában, hogy a produceri munka folyik tovább, és a "Harsi" névre keresztelt alkotása után már készül a "Dúvad". Az erdélyi kopó kutyafajta sorsát mutatja be. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában