Szépítget

2024.03.10. 15:57

Képviselő füvesíti a simontornyai polgármesteri hivatal udvarát

Tóth István simontornyai képviselő füvesíti a simontornyai polgármesteri hivatal udvarát. Az önkormányzat fotósorozatot tett közzé róla, a képeken munka közben látható. A képviselő rendszeresen építi, szépíti a települést.

Brunner Mónika

Tóth István képviselő füvesíti a simontornyai önkormányzat udvarát

Forrás: Facebook / Simontornya önkormányzata

Tóth István simontornyai képviselőről tett közzé fotósorozatot a simontornyai önkormányzat: a képviselő a polgármesteri hivatal udvarát füvesíti. Simontornya város önkormányzata erről így számol be Facebook posztjában: „Tovább szépül a polgármesteri hivatal udvara. Köszönjük szépen Tóth István képviselő úrnak a tavaszi füvesítő munkálatokat"

A poszthoz mellékelt fotókon a képviselő látható munka közben. 

Tóth István képviselő füvesíti a simontornyai önkormányzat udvarát
Tóth István képviselő füvesíti a simontornyai önkormányzat udvarát
Forrás: Facebook / Simontornya önkormányzata

Képviselőként is fontos számára a környezete

Tóth István képviselő Simontornya hivatalos honlapján található bemutatkozásában elárulja, hogy Simontornyán él, ott alapított családot, fontos volt számára Simontornya és a közvetlen környezetük. Korábban a baba klubos szülőkkel szabadidejükben játszóteret építettek a kertvárosban, majd a kertvárosi óvodában két teremben is galériát építettek a szülőkkel. Sok éven keresztül utcát díszített adventkor az általa készített világító díszekkel, az utcabeliekkel, és a mai napig a Mózsé hegyben tisztítja az utakat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában