Elismerés

2024.03.31. 12:09

Oktatók-nevelők kitüntetésére vár javaslatokat az önkormányzat

A város képviselő-testülete az oktató-nevelő munkát végző pedagógusok és pedagógiai szakszolgálati tevékenységet ellátóknak a gyermekek harmonikus személyiség formálásában huzamosan végzett munkájának elismerésére alapított Gyermekeinkért kitüntetés idei díjazottjainak személyére vár javaslatokat – tájékoztatott Paks önkormányzata.

Gazsó Rita

Képünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

A kitüntetés adományozható a nevelési-oktatási intézményekben pedagógus munkakörben foglalkoztatottaknak és pedagógiai szakszolgálati tevékenységet ellátóknak egyaránt. 

Javaslatot tehet minden helyi lakos, paksi székhellyel rendelkező jogi személy, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet. Az írásos ajánlásnak tartalmaznia kell a jelölt azon teljesítményét, ami méltóvá teszi a kitüntetésre.

A felterjesztéseket 2024. április 26-án 12 óráig lehet benyújtani dr. Blazsek Balázs címzetes főjegyzőhöz. A kitüntetésben évente két személy részesülhet, a díjat a pedagógus nap alkalmából rendezett városi ünnepségen adják át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában