Segítenek a cégeknek

2024.03.18. 17:30

Vállalkozásfejlesztési programsorozat: sikeres volt a kamara hétfői rendezvénye

A regisztrált cégvezetők 85 százaléka részt vett a Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara hétfőn, Tamásiban megtartott, vállalkozásfejlesztési rendezvényén. A vállalkozásfejlesztési programsorozat hétfői előadásai végén a megjelentek konzultálhattak is a meghívott szakértőkkel, amit sokan ki is használtak. A csütörtökig tartó rendezvénysorozat nyitánya így kifejezetten eredményesnek mondható.

Bencze Péter

Bonyhád után Tamásiban folytatódott a kamara által életre hívott vállalkozásfejlesztési programsorozat. Fotó: MW archívum/Makovics Kornél

Amint azt múlt héten megírtuk, a kamara folytatja a februárban útjára indított, nagyszabású, a vállalkozásokat segítő programsorozatát. Ennek keretében hétfőn Tamásiba, a Zöldpont és Civil Házban került sor a vállalkozásfejlesztési programsorozat soron következő előadásaira.

Kedden, március 19-én Dombóvár lesz a helyszín: a Köztársasági út 31/C. szám alatti Fregatt Étteremben délelőtt 9 órától folytatódnak a rendezvények, majd szerdán ugyancsak 9 órától Bonyhád lesz soron. Ott a városházán kerül sor az eseményre.

Vállalkozásfejlesztési programsorozat: szakértőkkel segítenek

A szervezők célja, hogy a rendezvényekkel segítsék a vállalkozókat a zöld átállásban. Ennek érdekében Baloghné Gaál Zsófia, a Tolna Vármegyei Mérnöki Kamara Környezetvédelmi Szakcsoportjának vezetője avatja be a megjelenteket a MOHU Zrt. által irányított kötelező visszaváltási rendszer tudnivalóiba.

A Generali Biztosító Zrt. és a Groupama Biztosító Zrt. jelenlévő szakértőivel konzultálhatnak is az érdeklődő vállalkozások az idén január 1-jétől életbe lépett új törvényi szabályozás kapcsán környezetvédelmi felelősségbiztosítás témában. Szó esik még az ESG rendszerről is hiszen ez, mint fenntartható vállalkozásszervezés és irányítás a jövő egyik nagy kihívása lesz a hazai vállalkozások számára.

Üzletember találkozót szerveznek csütörtökön

Az aktuális eseménysorozat zárásaként csütörtökön, március 21-én Hőgyészen a helyi művelődési házban üzletember találkozóra is sor kerül. Ott mások mellett szó esik az elérhető és várható vállalkozásfejlesztési támogatásokról, pályázati lehetőségekről, a kamara térség és vállalkozásfejlesztési programcsomagjáról. Üzleti közösségek létrejötte továbbá kapcsolatépítési célzattal a jelenlevő cégeknek bemutatkozási lehetőséget is biztosítanak a kamara munkatársai, szakemberei.

A programokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit a www.tmkik.hu oldalon lehet megtenni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában