Hirdetés

2024.03.16. 07:58

Tovább segíti a vállalkozásokat a Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Átfogó, hónapról-hónapra folytatódó vállalkozásfejlesztési programsorozatot indított az idei évben a Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara. Az első rendezvényre februárban került sor, most pedig a jövő héten három napon keresztül – szakértő előadókkal – várják majd a cégek képviselőit Tamásiban, Dombóváron és Bonyhádon. Az események zárásaként pedig Hőgyészen tartanak üzletember találkozót.

PR cikk

Jövő héten újabb eseményekkel folytatódik a gazdaságfejlesztési programsorozat

Hétfőtől, március 18-tól folytatódik a Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara vállalkozásokat segítő, nagyszabású programsorozata. Ezúttal kezdésként Tamásiba, a Zöldpont és Civil Házba várják a vállalkozások vezetőit, képviselőit délelőtt 9 órára. Kedden, március 19-én Dombóváron, a Köztársasági út 31/C. szám alatti Fregatt Étteremben délelőtt 9 órától folytatódnak a rendezvények, majd szerdán ugyancsak 9 órától Bonyhádon a városházán kerül sor az eseményre.

A szervezők célja, hogy a rendezvényekkel segítsék a vállalkozókat a zöld átállásban. Ennek érdekében Baloghné Gaál Zsófia, a Tolna Vármegyei Mérnöki Kamara Környezetvédelmi Szakcsoportjának vezetője avatja be a megjelenteket a MOHU Zrt. által irányított kötelező visszaváltási rendszer tudnivalóiba.

A Generali Biztosító Zrt. és a Groupama Biztosító Zrt. jelenlévő szakértőivel konzultálhatnak is az érdeklődő vállalkozások az idén január 1-jétől életbe lépett új törvényi szabályozás kapcsán környezetvédelmi felelősségbiztosítás témában. Szó esik még az ESG rendszerről is hiszen ez, mint fenntartható vállalkozásszervezés és irányítás a jövő egyik nagy kihívása lesz a hazai vállalkozások számára.

Hornok Jenő  vállalkozásfejlesztési osztályvezető (Fotó: TMKIK)

Az aktuális eseménysorozat zárásaként jövő héten csütörtökön, március 21-én Hőgyészen a helyi művelődési házban üzletember találkozóra is sor kerül. Ott mások mellett szó esik az elérhető és várható vállalkozásfejlesztési támogatásokról, pályázati lehetőségekről, a kamara térség és vállalkozásfejlesztési programcsomagjáról. Üzleti közösségek létrejötte továbbá kapcsolatépítési célzattal a jelenlevő cégeknek bemutatkozási lehetőséget is biztosítanak a kamara munkatársai, szakemberei.

A programokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit a www.tmkik.hu oldalon lehet megtenni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában