Háziorvosi rendelés

2024.03.08. 14:30

Több orvossal tárgyaltak már dr. Győri Gábor körzetének átvételéről

Több gyermekorvossal is tárgyalt már arról, hogy ki vegye át dr. Győri Gábor körzetét Szekszárdon – ezt nyilatkozta portálunknak Villányi Ildikó, a helyi Egészségügyi Gondnokság vezetője. Konkrét döntés egyelőre még nem született az üggyel kapcsolatban, de a szakember azt mondja, folyamatosan dolgoznak a háttérben.

Bencze Péter

Nyáron végleg bezárja a szekszárdi és a decsi praxisát Dr. Győri Gábor (Fotó: Mártonfai Dénes)

Március elején számoltunk be arról, hogy a sokak által ismert és kedvelt dr. Győri Gábor hamarosan székhelyet vált. Amint azt akkor megírtuk, a gyermekorvos augusztustól Szekszárdon és Decsen már nem, csak Pakson fogadja majd a kis betegeit. A döntés mögött az áll, hogy a szakember néhány éve az atomvárosban él, és nagyon megterhelőnek érzi a naponkénti akár többszöri ingázást.

Villányi Ildikó, a szekszárdi Egészségügyi Gondnokság vezetője most azt mondta portálunknak, nincsenek könnyű helyzetben, mert dr. Győri Gábor körzete kifejezetten nagynak számít, rengeteg gyermek tartozik hozzájuk, de dolgoznak azon, hogy – amennyiben a gyermekorvos nem tudja eladni a betegkártyákat – akkor ők találjanak megfelelően felkészült szakembert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában