Apró, de fontos fejlesztés

2024.03.15. 10:00

Új hulladékgyűjtőket kaptak a felsővárosiak

Nem csak ott élők, a környékbeli családok járnak ki a szekszárdi Kápolna térre sétálni, vagy a játszótéren csúszdázni, mászókázni. A terület egyre népszerűbb a város más részein élők körében is. Sajnos gyakori, hogy vannak, akik "ottfelejetik" a szemetüket. Ez a jelenség most megszűnhet.

Bencze Péter

Vadonatújak és összesen három darab van azokból a kukákból, amik a napokban kerültek ki a szekszárdi Kápolna térre. A környék nagyon népszerű kiránduló, pihenőhely a szekszárdiak körében, ezért is volt fontos, hogy az odaérkezők kulturált körülmények között helyezhessék el a játszótéri időtöltés, vagy a sétálás során keletkezett szemetüket.

Szükség volt az új kukákra, mert nagyon sokan járnak pihenni a Kápolna térre. Fotó: Mártonfai Dénes

Az apró, de annál fontosabb fejlesztésről Szollár Zoltán, a körzet önkormányzati képviselője azt mondta portálunknak, nagyon örülnek az új gyűjtőkonténereknek, és annak, hogy a polgármesteri hivatal munkatársai ismét gondoskodtak arról, hogy a helyiek rajta keresztül érkező jelzésének eleget tegyenek.

A képviselő azt is elmondta, tervben van az is, hogy a Bethlen Gábor és a Bocskai utcák környékére is új kukákat helyezzenek ki a városháza szakemberei. Várhatóan ezekre is hamarosan sor kerül majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában