Nőnap

2024.03.09. 15:40

Urak csak este tíz után léphettek be a Bodri Birtokra

A Faluhely-dűlőben található Bodri Birtok március nyolcadikai eseményén, Nőnapon minden a hölgyekről szólt. A különleges estén a tánc, a divat, a sport és a gasztronómia is szerepet kapott. Az urak csak este tíz óra után léphettek be a rendezvényre.

Brunner Mónika

Az urak csak este tíz órától mehettek a Bodri Birtok nőnapi eseményére, amelyet "Ladies Night a Bodrinál" címmel rendeztek. A hölgyeket este fél hétkor welcome drinkkel, egy pohár Gyöngyi borral, majd az Iberican Táncstúdió műsorával köszöntötték. 

Fotó: Kiss Albert

Urak nélkül vacsoráztak 

Ezután következett a BBOX SHOWROOM Szekszárd több körös, különleges kollekcióját prezentáló divatbemutatója, amely ideje alatt a hölgyek női körben töltötték el három fogásos vacsorájukat, melyet Makk Norbert, az Optimus Étterem executive chefje készített. Az előétel tavaszi saláta virágokkal és kókusztejben pácolt garnéla nyárs, a főétel vajas csirke supreme édesburgonya pürével, cukkinis spárga köteggel, krémes karadommártással érkezett az asztalaikhoz. A desszert epres sajttorta volt. A fogásokat megelőzően Bodri Bella, Zsófi és Orsi jóvoltából borkóstoló vette kezdetét, melynél saját boraikat a Bella, Zsófi és Orsi borokat mutatták be, személyes történetükkel fűszerezve. Ezután a Pole Paradise kétféle, rendkívüli rúdfitness bemutatója zárta a programsorozatot. 

Afrikai konga dobos is volt

A zenét Dj Pajero szolgáltatta funky-latin zenei stílussal, afrikai konga dobos kíséretében, innentől szabadon érkezhettek az urak is. 

– Eszméletlenül jól sikerült az este, minden elképzelésünket felülmúlta. Százhatvanan vacsoráztak, és még száz regisztrált vendég csatlakozott az eseményhez, amely késő hajnalig tartott – mondta lapunknak az est egyik szervezője, Bodri Zsófi. Hozzátette: ez volt az első kifejezetten hölgyeknek szervezett rendezvényük, ahol találkozott a divat, a rúdtánc és a gasztronómia. 

A nőnap lett a dátumuk 

Bodri Zsófi az előzményekkel kapcsolatban elmondta, hogy Balogh Bea (BBOX SHOWROOM Szekszárd) egy őszi Bodri Birtokos közös edzés után odahívta magához azzal az ötlettel, hogy divatbemutatót szeretne tartani náluk a birtokon. Az elképzelésből  végül nem lett semmi. Bodri Zsófit januárban mégsem hagyta nyugodni a gondolat, így ültek le négyen: Balogh Bea, a lánya, Gárdai Laura (PoleParadise rúdfitness), Barabás Erika (Bodri Pincészet, értékesítés) és Bodri Zsófi (Bodri Pincészet). Az álmuk az volt, hogy ezt a rendkívüli programot a Nemzetközi Nőnapon tartsák meg. Barabás Erikának köszönhetően, aki a dátum véglegesítésében segített, ez meg is valósult.

– A csillagok is így akarták, hogy Szekszárdon elsőként valami rendkívülit alkothassunk Nőnapon – tette hozzá Bodri Zsófia. 

Mint azt nemrég megírtuk, a Bodri Birtok februárban álarcosbált szervezett, a rendezvényen közel kétszázan vettek részt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában