Közlekedés

2024.03.27. 11:26

Várják a tesztbusz használóinak véleményét

Egy héten keresztül ingyenesen igénybe vehető tesztjáratot indított a Sportpálya és az MVM Atomerőmű Zrt. telephelye között a paksi közlekedési társaság, amellyel kapcsolatban várják az utazóközönség tapasztalatait – jelezte a cég.

Gazsó Rita

Mint írják, a Paksi Közlekedési Kft. tervei között a kezdetektől fogva szerepelt a Paksi Atomerőmű Zrt., valamint később a Paks II. Zrt. telephelyének bekapcsolása a menetrend szerinti helyi közösségi közlekedésbe. A társaság célja, hogy a város legnagyobb foglalkoztatói városi bérlettel, menetrend szerinti járaton elérhetőek legyenek. 

A paksi közlekedési társaság várja a helyi utazóközönség véleményét, tapasztalatait. Fotó: Molnár Gyula

Ezeken a helyszíneken nyilvánosan látogatható intézmények és alkalmanként rendezvények is vannak, amelyek jelenleg csak egyéni közlekedési eszközökkel látogathatók. Végső cél, hogy a zöld városban élők a zöld energiát termelő egységhez kizárólag zöld energiát használó közösségi közlekedési eszközökkel, kibocsátásmentesen járhassanak dolgozni. A megoldás bemutatására, illetve a kiépítendő szolgáltatás tesztelésére a busztársaság március 15-től egy héten keresztül ingyenesen igénybe vehető tesztjáratot indított a Sportpálya és az MVM Atomerőmű Zrt. telephelye között.

A Paksi Közlekedési Kft. arra kéri az utazóközönséget, járuljanak hozzá munkájuk eredményességéhez azzal, hogy a kérdőívet kitöltve elmondják véleményüket az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. telephelyének a paksi városi menetrend szerinti autóbuszos közlekedésbe bekötéséről. A kérdőívet itt találják meg

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában