Móra Viktória a területért dolgozik

2024.04.10. 13:33

Biztonságosabb lett az iskola egy fontos fejlesztésnek köszönhetően

Baj esetén könnyebben tudják megközelíteni a mentők, illetve a tűzoltók a szekszárdi Baka István Általános Iskola udvarát ezentúl egy apró, de rendkívül fontos fejlesztésnek köszönhetően, ami a Móra Viktória, a körzet kormánypárti önkormányzati képviselőjelöltjének közbenjárásával valósult meg.

Bencze Péter

Pál Tibor, az iskola igazgatója Móra Viktória segítségét kérte egy régóta megoldatlan probléma megoldásában. fotó: Facebook

Móra Viktória a Facebookon azt írta, Pál Tibor, az iskola vezetője kérte a segítségét, hogy megoldást találjanak az iskola udvarának szorgalmi úton történő megközelíthetőségére. 

Az ügyet Máté Péter és Gréczy-Félegyházi Gyöngyvér képviselők is támogatták. Így a Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság ülésén elfogadták azt a határozati javaslatot, mely szerint veszélyhelyzet esetén az Alisca utcai parkolóból a Tűzoltóság, Mentők járművei meg tudják közelíteni az iskola udvarát. A Városfejlesztési és Üzemeltetési Igazgatóság tájékoztatása szerint rövid időn belül elkészül a fejlesztés. 

Móra Viktória azzal zárta a bejegyzést: „Köszönöm képviselőtársaim, Magyar Károly igazgatóság vezető, valamint a hivatali dolgozók munkáját.“

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában