Fejlesztésekről számolt be a képviselő

2024.04.04. 13:00

Folyamatosan dolgozik körzete szebbé tételén Szollár Zoltán

Ismét a körzetében megvalósult városüzemeltetéssel kapcsolatos fejlesztésekről számolt be Szollár Zoltán, a Fidesz-KDNP szekszárdi önkormányzati képviselője.

Bencze Péter

Három kisebb, de annál fontosabb fejlesztés is megvalósult az elmúlt napokban Szollár Zoltán körzetében (Fotó:Mártonfai Dénes)

A Táncsics közben néhány héttel ezelőtt az egyik ház rossz állapotú, elhanyagolt kerítése kidőlt, akadályozva ezzel az arra közlekedőket. Szollár Zoltán azonnal a polgármesteri hivatal munkatársainak segítségét kérte, ők pedig felvették a kapcsolatot az ingatlan tulajdonosával, aki mostanra gondoskodott az utcaképet jelentős mértékben rontó kerítés részleges helyreállításáról.

A Kadarka és az Előhegy utcák kereszteződésénél is sikerült egy többek által kért kisebb értékű, de jelentős beruházást véghez vinni. A lefelé, a város központjába közlekedők ugyanis az érintett szakaszt csak nehezen látták be eddig, ezért indokolt volt egy forgalmi tükör kihelyezése, amire szintén sor került a körzet önkormányzati képviselőjének közbenjárásával. 

Közlekedésbiztonsági szempontból fontos volt a forgalmi tükör kihelyezése (Fotó: Mártonfai Dénes)

Valamint, szintén a Kadarka utcát érinti hír az is, hogy a területen új köztéri kukát helyeztek ki a városháza szakemberei.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában