Jubileum

2024.04.08. 11:06

Húszéves a kaposszekcsői Orchidea Nyugdíjasklub

Jubileumot ünnepelt nemrégiben a kaposszekcsői Orchidea Nyugdíjasklub.

Révészné Hanol Erzsébet

Jubileumot ünnepelt nemrégiben a kaposszekcsői Orchidea Nyugdíjasklub (Beküldött fotó)

Fennállásának huszadik évfordulóját ünnepelte a napokban Kaposszekcsői Nyugdíjas Egyesület Orchidea Nyugdíjasklub. Az ünnepi összejövetelre a régi tagok is meghívást kaptak, többen örömmel elfogadták az invitálást, ám sajnos olyanok is voltak, akik rossz egészségi állapotuk miatt már nem tudtak részt venni a rendezvényen – írják a település Facebook-oldalán.

Kezdésként a Faluszépítő Egyesület tagjainak jelképes ajándékát vehették át a jubiláló nyugdíjasok, majd Schuller Károlyné elnök osztotta meg a jelenlévőkkel, miként tették meg a kezdeti lépéseket, megemlékezett az alapítókról és az első elnökről, Szőcs Kálmánnéról. Ezt követően Varga Istvánné és Schott Károlyné idézett fel néhányat a rengeteg közös programból.

Zárásként szendvicsek, sütemények mellett folyt a beszélgetés, ki-ki elmondhatta, mi volt számára az elmúlt húsz év legemlékezetesebb pillanata.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában