Bizottsági ülés

2024.04.05. 11:34

Jóváhagyták az óvoda kérését

Kéréssel fordult a Szekszárdi Gyermeklánc Óvoda vezetője a helyi közgyűlés Pénzügyi Bizottságához. Új munkatársat szerettek volna felvenni. A Máté Péter vezette grémium természetesen – elfogadva a szakmai érveket – jóváhagyta a létszámbővítést.

Bencze Péter

Meghallgatva a szakemberek véleményét, jóváhagyta a Máté Péter vezette bizottság az óvoda kérését (Fotó: MW Archívum)

Április nyolcadikától dolgozik új szakember a Szekszárdi Gyermeklánc Óvodában. Az ezzel kapcsolatos előterjesztést most tárgyalták a közgyűlés Pénzügyi Bizottságának tagjai.

Az eddigi óvodatitkár távozik az intézményből április hatodikai dátummal, ezért volt szükség új kolléga felvételére. Mivel az intézményt az önkormányzat tartja fent, a Pénzügyi Bizottság jóváhagyására is szükség volt. A döntés értelmében ideiglenesen kettő munkatárs felel majd a felmerülő feladatok ellátásáért. A hónap nyolcadik napjától ugyanis megkezdődik az új kolléga betanítása, amit az eddigi titkár koordinál.

Portálunk érdeklődésére Máté Péter azt mondta, természetes, hogy támogatják a kisgyermeknevelő intézmény stabil működését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában