Közgyűlést tartottak

2024.04.08. 09:29

Megkésve, de annál nagyobb szeretettel köszöntötték a hölgyeket

Közgyűlést és utólagos nőnapot tartott a Szedresi Nyugdíjas Érdekszövetség – tájékoztatott Dombi Józsefné elnök.

Teol.hu

Kovács János polgármester köszönti a résztvevőket (Beküldött fotó)

Megnyitóként gyerekműsor szórakoztatta a közönséget. A közgyűlés beszámolóit, melyeket Dombi Józsefné elnök, Kőszegi János pénzügyi bizottság elnöke és Farkasfalvi Zoltánné ellenőrző bizottság elnöke tartottak, a tagság egyhangúlag elfogadta. Ezt követően Kovács János polgármester köszöntötte kissé megkésve, de annál nagyobb szeretettel a hölgyeket. A vezetőség virággal kedveskedett a női tagtársaknak. Dombi Józsefné hálás szívvel köszönte meg a rendezvény támogatóinak a segítségét.

Ők a következők: a Nyugdíjas Érdekszövetség tagjai, Szedres Község Önkormányzata, Kovács János polgármester, Hajdú Eszter, Bezerédj István Általános Iskola énekkara, citerazenekara és Diákszínpadának tanulói és felkészítői, azaz Barsi Ágnes, Nemes András, Kovács Anna, Hartung Vilmos tagintézményvezető. Ezen túl: Szedresi Vadásztársaság, Zengő BT, Benke Dóra fodrász, Horváth Ferencné kereskedő, Halászné Szigeti Szonja gravírozó, Sulyok Sándorné kertész, Takács Éva virágkötő, Vén Attila kereskedő és Vénerné Sztrahia Erzsébet kereskedő. 

A program tombolasorsolással és jó hangulatú bállal zárult, melyhez a talpalávalót Barta György szolgáltatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában