Teol.hu podcast

2024.04.13. 19:00

Pályaorientációs családi napot tart a Tolna Vármegyei Szakképzési Centrum

Dömötör Csaba kancellár ismertette a családi nap programját.

Wehovszkyné Tóth Tímea

Dömötör Csaba kancellár ismertette a családi nap programját

A korábbi pályaorientációs tevékenység kiterjesztéseként idén első alkalommal tervezi a Szakképzési Centrum a Helló tavasz! Szia szakma! Pályaorientációs családi nap névre keresztelt rendezvény megtartását a szekszárdi vásártéren. Ebben szakmai együttműködő partnere a Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara. 

A cél egy olyan majális jellegű program megvalósítása, amely a családok minden generációját megszólítja, játékos, szórakoztat, ugyanakkor segít az érdeklődések, képességek, lehetőségek felmérésében.

Kiemelt figyelmet fordítanak a szakképzés népszerűsítésére, a pályaorientációra. Szeretnék ezzel segíteni a gyerekeket, fiatalokat és nem mellékesen a felnőtteket is abban, hogy megtalálják azt a szakterületet, szakmát, melyben boldogulhatnak. A családi napon nem csupán a szakmákat lehet megismerni és kipróbálni, hanem szórakoztató programokon is részt vehetnek az érdeklődők. 

 

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában