Bizottsági ülés

2024.04.11. 09:00

Ragaszkodnak a megrongált út helyreállításához

Még tavaly decemberben írtunk arról, hogy megegyezés született a Gemencig tartó kerékpárutat építő vállalkozóval arról, felújítják a munkálatok ideje alatt megrongálódott, Józsefpusztára és Ózsákpusztára vezető bekötőutakat Szekszárdon. A beruházás most újra téma volt a közgyűlés Gazdasági és Városfejlesztési Bizottságának ülésén.

Bencze Péter

Nem engedi a bizottság, hogy időt húzzon a vállalkozás. fotó: Facebook

A munkálatokat korábban elvállaló cég most akadályoztatást jelentette be, ez pedig jelentősen elhúzhatta volna a helyreállítás megkezdését. Máté Péter, a bizottság tagja viszont azt mondta portálunknak, ezt nem tudták elfogadni, hiszen a helyiek már így is régóta várnak arra, hogy ismét járható utak szolgálják a kényelmüket. Emiatt a grémium most arról döntött, hogy jogi képviselő útján válaszolnak a cégnek, nyomást gyakorolva rá, hogy tartsa az általa korábban vállalt határidőket.

A tervek szerint egyébként Ózsákpusztán javítják, és emulziós bevonatot kap az út, Józsefpusztán pedig új aszfaltréteget terítenek le a vendégházig. A felek korábban arról is megállapodtak, hogy a megjelölt, de otthagyott veszélyes fákat még az idén kivágják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában