Föld Napja

2024.04.15. 08:45

Szurdik takarításra várják a jelentkezőket

Parászta városrészében szervez környezetszépítő programot április 19-én, pénteken a Föld Napjához kapcsolódva a helyi Egymilliomodik Lépés Egyesület. A szervezők mindenkit szívesen látnak, étellel és itallal is készülnek az önkéntesek számára. Csupán annyit kérnek, aki részt venne a szurdik takarításban, előzetesen jelezze feléjük.

Bencze Péter

Április 19-én kerül sor a parásztai szurdik takarításra Szekszárdon. fotó: csodahelyek.hu

„Tisztítsuk meg a Föld Napjára lakókörnyezetünket!” – ez a mottója a civil közösség kezdeményezésének, amelyre áprilisban kerül sor. Borsi Zsolt, az Egymilliomodik Lépés Egyesület elnöke érdeklődésünkre azt mondta, kesztyűket és zsákokat biztosítanak az önkéntesek számára, valamint zsíros kenyérrel és teával várják majd őket. Azt kérik viszont, hogy kulacsot, vagy csajkát mindenki vigyen magával.

Emellett az is fontos, hogy aki részt venne a takarításban, előzetesen jelezze azt a szervezők felé, hogy ők elegendő eszközzel, étellel és itallal készülhessenek. Erre telefonon 06/30-083-7805-ös telefonszámon, vagy emaiben az [email protected] címre írt levéllel van lehetőség.

A mostani takarításban egyébként a dunaföldvári Aztakeservít nevű közösség tagjai is részt vesznek majd.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában