Várják a cégek jelentkezését

2024.04.05. 16:38

Tanulmányutat biztosít a kamara a Construmára

Szakmai tanulmányutat szervez a Construma 42. Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás első szakmai napjára a Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Szeri Árpád

„A” pavilon a tavalyi Construmán (Beküldött fotó)

A jelentkezők – a vármegyei érintett vállalkozások delegált képviselői – április 10-én, szerdán utaznak a helyszínre, azaz a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba.

A kamara a szakkiállításon való részvételre az építőipar, az épületgépészet és a lakberendezés területén tevékeny cégek jelentkezését várja Dombóvár és Tamási térségéből. A cégek egy-egy képviselőjének utaztatása történik,  a szabad férőhelyek függvényében esetlegesen lehetséges legfeljebb két fő részvétele.

A külön busz a Dombóvár – Tamási – Budapest útvonalon halad. Dombóvárról 8.00 óra, Tamásiból 8.30 óra a tervezett indulás időpontja. A szakkiállítás megtekintése, a szakmai programok után 14.00 órakor várható a hazafelé indulás. A kamara az utazás és a belépődíj költségét egyaránt tartalmazó szakmai tanulmányutat díjmentesen biztosítja. A részletekről a https://tmkik.hu honlap ad tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában