Az M9-es út folytatásáról egyeztetett Berlinger Attila

Szekszárd és a régió közlekedési fejlesztéseivel kapcsolatos egyeztetésen vett részt Berlinger Attila, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, Horváth István, valamint Bányai Gábor országgyűlési képviselőkkel. Bányai Gábor egyben a Dél-alföldi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztos is, akiről már márciusban is megírtuk, hogy gőzerővel dolgozik az M9-es folytatásának előkészítésén.

Bencze Péter

Az M9-es építésének folytatásáról is szó esett a Berlinger Attila, Horváth István, és Bányai Gábor között létrejött találkozón (Fotó: Facebook)

Berlinger Attila azt írta a Facebookon: „Bányai Gáborral, Bács-Kiskun Vármegye és Horváth Istvánnal, Tolna Vármegye választókerületeinek országgyűlési képviselőivel egyeztettünk Szekszárd és a régió közlekedési fejlesztési lehetőségeivel, logisztikai szerepének erősítésével kapcsolatban. Az M9-es jövőbeni összekötése az 51-53. sz. utakkal és a déli határszakasszal (Tompa-Kelebia) jelentősen felértékeli városunk és környékének stratégiai szerepét és új lendületet adhat az ipari, kereskedelmi befektetéseknek is. Ezen kell dolgozzunk a jövőben, hiszünk a közös összefogás erejében!“

Még márciusban írtuk meg, hogy az M9-es megépítésének előkészületei javában zajlanak, és már ki is írtak egy közbeszerzést egy újabb szakaszra vonatkozóan. Szekszárd pedig igazi nyertese lehet a beruházásnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában