Bomba Gábor kampányígéretein nevetnek az internetezők

Nem mondható túl sikeresnek az Éljen Szekszárd polgármesterjelöltjének Facebook oldalán megjelent bejegyzés. Bomba Gábor posztját szó szerint szétszedik a kommentelők. Vannak, akik azt írják, az öt évvel ezelőtti ígéreteikből sem valósult meg semmi. Mások pedig csak egyszerűen nevetős emojival fejezik ki, amit az ÉSZ tevékenységéről gondolnak.

Bencze Péter

Bomba Gábor Facebook bejegyzésén nevetnek az internetezők. 

Fotó: Mártonfai Dénes

Bomba Gábor posztjában mások mellett azt írja, fecskeházakat építenének a fiataloknak, és ez a szöveg szerepel a bejegyzéshez csatolt fotón is. Igaz, az ÉSZ frakcióvezetője azt nem közli, hogy ehhez honnan szereznének forrást.

Ennél viszont sokkal érdekesebb az, ahogy a kommentelők reagáltak. Volt, aki számon kérte Bombát, amiért az elmúlt öt évben egyetlen kampányígéretük sem valósult meg. A hozzászóló így fogalmazott:

Ezek merőben más ígéretek, mint 5 éve, Gábor. Vagy azokat már beváltották? Gemenc Hotel megvásárlása és hasznosítása, ingyenes parkolás, KSC Szekszárd és a sport támogatása, vásárcsarnok építése, kórház taxi üzemeltetése, Pollack pálya felújítása?

Egy másik hozzászóló pedig ezt írta a kampányígéret alá: 

Öt évvel ezelőtt ugyanez volt a nagy menő szöveg. Ahhoz képest semmi nem történt, csak a város lesüllyesztése az önök részéről, és ezt egész jól csinálták, mint a többi baloldali városban. Soha többé baloldal!

És volt, aki így fejezte ki véleményét Bomba Gábor ígéretével kapcsolatban:

Az ötlet jó, csak azt meg is kéne valósítani. Szegény ember az, aki ígérni nem tud. Ha látom, hogy valóban létezik, akkor majd elhiszem. Addig csak 1 ígéret marad mindenki számára.

A hozzászólások mellett beszédes az is, hogy több, mint húszan nyomtak nevetős emojit Bomba Gábor bejegyzésére. Vagyis, ők azok akik nem veszik komolyan az ÉSZ polgármesterjelöltjének kampányígéreteit.

Bomba Gábor a Kúria szerint is valótlant állított

Bomba Gáborról néhány napja írtuk meg, hogy a Kúria kimondta róla: félrevezette és átverte a szekszárdiakat. Márciusban pedig az derült ki a magukat civilnek eladni próbáló Bomba Gáborról és Illés Tamásról, hogy az MSZP-s Harangozó Tamás társaságában hívták egyeztetni a Gyurcsány Ferenc vezette DK politikusait a szocialisták szekszárdi irodájába.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában