X. Atomexpo

2018.05.14. 20:14

Két paksi projekt is a legjobbak között

Két paksi projekt is a legjobbak közé került az első ízben meghirdetett Atomexpo Awardson.

Vida Tünde, fotó: beküldött kép

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. mentori programjával, a Paks II. Atomerőmű Zrt. interaktív tájékoztató kamionjával lett döntős a Roszatom pályázatán, amelynek eredményhirdetését Szocsiban tartották a X. Atomexpo keretében.

Öt kategóriában hirdetett pályázatot a Roszatom orosz atomenergetikai konszern, a nevezett pályaműveket nemzetközi zsűri értékelte. Lehetett nevezni induló projektekkel, kommunikációs és humánerőforrás gazdálkodást érintő programokkal, de volt olyan kategória is, amely a „nukleáris technika egy jobb világért” címet viselt. A felhívásra 22 országból 52

pályamű érkezett.

Az Atomexpo első napján, hétfőn este tartották az ünnepélyes díjkiosztót. Elsőként a humánerőforrás gazdálkodás eredményét ismertették. Ebben a kategóriában négy projekt került döntőbe, köztük az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. mentori programja. A győztes egy spanyol projekt lett, a másik három döntős oklevelet kapott, amelyet a Paksi Atomerőmű nevében Hamvas István vezérigazgató vett át.

A társadalmi kommunikáció kategóriában benyújtott projektek közül három került a döntőbe. A fődíjjal egy indiai projektet jutalmaztak, a másik két jelölt, így a Paks II. Atomerőmű Zrt. is oklevelet kapott, amelyet Lenkei István vezérigazgató vett át.

A nukleáris ipar nemzetközi seregszemléjét az Atomexpot tizedszer rendezik meg idén 68 ország 600 atomenergetikai cége több mint háromezer szakemberének részvételével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában