szembesítés és feloldás

2018.11.06. 13:00

Lelkeket érintő gondolatok

Szeri Árpád

Fotó: Beküldött fotó

Bipoláris betegség, a mellrák túlélése, menekülés egy bántalmazó házasságból. Ezekről a saját maga által is megélt témakörökről beszélt Rados Virág a múlt hétvégén Szekszárdon. A Gyöngysor Alapítvány meghívására érkezett író, akit Nagy Károlyné elnök köszöntött, olvasóival találkozott a Scarabeus rendezvényteremben. Intelligens és természetes előadásmódja az összes résztvevőt megérintette: így a kezdeti érdeklődve hallgatás később kérdezz-felelek beszélgetéssé alakult át.

Rados Virág azon gondokról, súlyosnak tartott betegségekről ír, melyekről nem szívesen beszélünk. Ezzel együtt, avagy éppen ezért művei önsegélyező jellegű olvasmányok.

Eddig féltucatnyi könyve jelent meg, köztük a Bipoláris, A visszakapott élet és A bántalmazó házasság. A mostani, szekszárdi rendezvény ismételten rádöbbentette arra: sokkal többen érdeklődnek művei iránt, mint ahogyan azt gondolta volna. Ez is arra ösztönzi, hogy folytassa az alkotó munkát. A találkozó az Erősödő Civil Szervezetek projektjének köszönhetően valósult meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában