Támogatót is szerzett

2019.01.20. 09:30

A paksi menhelyen készített fotóit állította ki

Wessely Gábor

Nem vesz semmit fél vállról Nádasi Martin. Egy ideig versenyszerűen kerékpározott, és horgászversenyeken is szép eredményeket ért el. Most felsőfokú tanulmányai miatt ezek a dolgok a háttérbe szorultak, de nem úgy a fényképezés, hisz pont azt igyekszik mesterfokon elsajátítani a kaposvári egyetemen.

A húszéves tolnai fiatalember első kiállítása pénteken nyílt a tolnai Mag-házban. Megnyitót Sterczné Asztalos Zsuzsanna alpolgármester, köszöntőt Komáromi János költő mondott. Nem mindennapi, éleslátású és jólelkű embernek nevezték Nádasi Martint.

A Tekintet című tárlat anyagát a paksi kutyamenhelyen készült fotók alkotják. Megjelent a megnyitón a menhely vezetője, Gál Tiborné is, aki megköszönte a segítséget. A fényképész ugyanis azzal, hogy ráirányította a figyelmet az elárvult, gazdára váró kutyusokra, támogatókat is szerzett. A kiállítás előterében is lehetett jótékonykodni: ötszázforintos támogatói jegyeket venni. A jegyvásárlók között A magányos tölgy című felnagyított természetfotót sorsolták ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában