new generation

2019.03.26. 19:10

A Retro meghódította a bonyhádi közönséget is

Szeri Árpád

Fotó: Rákos Ildikó

A komlói ősbemutatót követően nemrég Bonyhádon, a Vörösmarty Mihály Művelődési Központban adta elő #Retro című, két felvonásos táncjátékot a New Generation művészeti együttes. A helyszínválasztás nem véletlen: a csapat ugyan 2007-ben Komlón alakult, ám 2017 szeptember elseje óta már Bonyhádon is működik három csoporttal. – Ezért idén sem volt kérdéses a vendégszereplés a Völgység székhelyén – közölte Császár Adrián művészeti vezető, aki írta, rendezte és koreografálta is a sorban immár a hatodik önálló darabot. Vele együtt a díszletet Vincze Csaba készítette.

Komlón telt ház fogadta a csoportot és vastaps volt a jutalom. Az előadók ugyanebben az élményben részesültek Bonyhádon is, a közönség állva tapsolt, így fejezte ki tetszését. Aki elmulasztotta, de szeretné megtekinteni a különleges, egyfajta időutazásra hívó, fiatalok és idősebbek számára egyaránt figyelemre méltó produkciót, megteheti Komlón március 29-én, a ráadás előadáson.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában