Éneklő Ifjúság

2019.04.21. 13:30

Nagyra értékelték a produkciókat

TN

Fotó: Makovics Kornél

A Bárdos Lajos Zenei Hetek Éneklő Ifjúság Tolna megyei Díszhangversenye eredményei „B” kategóriában: a Szekszárdi Dienes-iskola gyermekkara (karnagya dr. Vittayné Kovács Ildikó) „arany minősítést és elismerő oklevelet kapott a legszebben megszólaltatott népdalcsokorért. A szekszárdi Baka-iskola gyermekkara (karnagya Stix Mária) arany minősítést ért el. A Paksi II. Rákóczi-iskola Napsugár Kórusa (karnagya Kákainé Sebestyén Judit) ezüst minősítést érdemelt. A Várdombi Általános Iskola (karnagya Ágoston Mária) arany minősítést kapott. A Dunaföldvári Beszédes József iskola Kicsinyek Kórusa (karnagya Telekiné Rába Melinda) ezüst minősítést szerzett. A Szekszárdi Szent József Katolikus Iskola Énekkara (karnagya Ágoston Mária) arany minősítést kapott. A Szekszárdi Szakképzési Centrum Énekkara (karnagya Ágoston Mária) arany minősítést érdemelt ki.

„A” ketgória: a Szekszárdi Garay-gimnázium Leánykara (karnagya Naszladi Judit) arany minősítést és elismerő oklevelet vehetett át a spirituálé megszólaltatásáért. A Tolnai Fusz János Zeneiskola Énekkara (karnagya Schmidt Zoltánné) eredménye arany minősítés diplomával. A Pécsi Koch Valéria Iskolaközpont Jugendchor Együttese (karnagya Halmi Edit) szintén átvehette az arany minősítést diplomával, illetve egy elismerő oklevelet is a harmonika kíséretért. A Szekszárdi Garay-gimnázium Német Nemzetiségi Kamara Kórusa (karnagya Naszladi Judit) eredménye arany minősítés diplomával. A Bonyhádi Petőfi-gimnázium Vegyeskara (karnagya Stargl Szilvia) arany minősítést ért el diplomával.

A tolnai zeneiskola Énekkarát és a Szekszárdi Garay-gimnázium Német Nemzetiségi Kamara Kórusát országos elismerésre terjesztették fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában