sajtófotó

2020.01.18. 10:30

Képekben mutatták meg 2019 valóságát

Koszorus Rita

Forrás: Somogyi Hírlap

Fotó: Muzslay Péter

Ünnepek, sportesemények, fesztiválok, boldog pillanatok is visszaköszöntek a Somogyi Hírlap fotóriportereinek képeiről. A Tolnai Népújság társlapja által szervezett huszonkilencedik sajtófotó-kiállítás megnyitóján Lengyel János főszerkesztő köszöntötte a résztvevőket.

Elmondta: a tárlat számvetés az elmúlt esztendőről. – Mindenhol ott voltunk, mert küldetésünk a somogyi emberek szolgálata – fogalmazott. – A Somogyi Hírlap és a Sonline.hu beszámolhatott arról, hogy a megyében élők lelkiismeretesen dolgoztak, s ezzel lehetővé tették azt, hogy sok olyan hírt közöltünk, amelyekről azt hihettük, nem valósulnak meg. Munkánk során igyekszünk teret adni a tehetségeknek, és minden fontos, érdekes hírről tájékoztatni.

Lengyel János a köszöntőjében megemlékezett a tavaly elhunyt Kercza Imréről, a Somogyi Hírlap egykori főszerkesztőjéről, aki elindította a sajtófotó-kiállítások sorozatát.

Szita Károly, Kaposvár polgármestere is megköszönte a Somogyi Hírlap fotóriportereinek, Lang Róbertnek, Muzs­lay Péternek, Kovács Tibornak, Németh Leventének, Németh Andrásnak az egész éves munkájukat.

 

https://www.sonline.hu/galeria/a-somogyi-hirlap-jelenti-2019-bol-lang-robert-kepei/

 

https://www.sonline.hu/galeria/a-somogyi-hirlap-jelenti-2019-bol-muzslay-peter-kepei/

https://www.sonline.hu/galeria/a-somogyi-hirlap-jelenti-2019-bol-nemeth-andras-kepei/

https://www.sonline.hu/galeria/a-somogyi-hirlap-jelenti-2019-bol-nemeth-levente-kepei/

https://www.sonline.hu/galeria/a-somogyi-hirlap-jelenti-2019-bol-kovacs-tibor-kepei/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában