gála

2020.01.26. 17:30

Telt házas koncertet adott a Zsikó Zenekar

Hanol Erzsébet

Fotó: Makovics Kornél

Hagyományos újévköszöntő koncertjével állt a közönség elé pénteken este a Zsikó Zenekar. Több mint ezerkétszáz érdeklődőt vonzott a műsor, így megtelt a bátaszéki Kalász János sportcsarnok, ahol előbb Süli János, a paksi beruházásért felelős tárca nélküli miniszter, majd dr. Fülöp Péter művészeti, közművelődési és közgyűjteményi ügyekért felelős helyettes államtitkár üdvözölte a megjelenteket, méltatta a Zsikó Zenekart, és mondta el újévköszöntő gondolatait.

Az esten természetesen a népzenéé volt a főszerep, de nemcsak az idén tíz éves együttes adott műsort, hanem több más neves előadó is. Színpadra lépett Pál István „Szalonna” népzenész, Pápai Joci énekes, Balogh Kálmán cimbalomművész, Reviczky Gábor színművész, Lozsányi Tamás orgonaművész, valamint a Bartina Néptáncegyüttes és a Danubia Tamburazenekar.

Az együttest vezető Zsikó Zoltán elmondta, hogy roppant hálásak a két órás koncertet követő vastapsért, a közönség érdeklődéséért és szeretetéért, amely a kezdetektől kíséri a zenekart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában