verseny

2021.03.16. 15:30

Meg lehet tanulni még egy mesét

Brunner Mónika

Fotó: Shutterstock

Továbbra is várja alsó tagozatos gyermekek jelentkezését a Tamási Művelődési Központ II. Online Mesemondó Versenyére, amelynek címe: „400 éve született La Fontaine”. A versenyre 1-2. évfolyamos és 3-4. évfolyamos diákok nevezhetnek, akik szívesen elmesélnék legkedvesebb La Fontaine-meséjüket. Ugyanis az idei évben a híres francia meseíró jubileumi születésnapja inspirálta a témaválasztást.

A jelentkezés menete: választaniuk kell egy mesét, és miután megtanulták, fel kell venniük videóra, majd a kulturális intézménynek elküldeni. A vállalkozó kedvű gyermekek mesemondását háromfős zsűri értékeli a beküldött videók megtekintésével. Szülői engedéllyel, a videókat a művelődési központ közösségi oldalán is közzéteszik majd, így közönségdíjasokat is hirdethetnek a leadott szavazatok alapján.

Korcsoportonként az I-III. helyezett és a közönségdíjas könyvjutalomban részesül, valamint minden résztvevőnek készülnek emléklappal, ajándékkal. A videók beküldési határideje az idei év március huszonkettedike.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában